PUBLIKÁCIÓK - MÉDIA

A nagy iSaac sztori

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Dream Team

2023.01.28

A technológiaváltó megoldások piacra vezetésének nehézségét, leginkább három téma megnyugtató kezelésével lehet leküzdeni. Amikor megszületik egy vállalatnál az elhatározás a változtatásra, tisztán kell láttatni, hogy:

Bianka jóvoltából diplomamunka lett iSaac- ből! A szakdolgozat készítője az iparbiztonság végpontjait kötötte össze egy technológiai egy sima egy fordítottal és helyezte új perspektívába a mentésirányítás hatósági oldalát és iSaac természetes életteréül szolgáló ipari környezetet.

Az elköteleződés független a kényszerességtől. Olyan energia táplálja, ami lehetetlenné teszi a csakis önmagát szolgáló céltudatosságot. Az ambíció helyett, az önkéntességre való hajlamot kell beleéreznünk a mindennapi létezésünkbe, mert amikor nem csak a túlélés ösztöne, de sokkal inkább az örömszerzés miatt cselekszünk, nagyobb lesz a haszon az...

Talán mindenre igaz, hogy minél inkább beleillik abba a valóságba, abba az egészbe, aminek része, annál inkább erősíti annak teljességét, energiáját. Minél kevesebb terhelést, kevesebb "súrlódást" jelent valami vagy valaki környezetének, annál inkább szolgálja az egészséget az emberi energia emelkedését.

A világ bennem jön létre. Legalább is ez a természetes. Amennyit tisztán, képességből létre álmodok, az lesz a valóságom. Ha a külső ingerek hozzák létre azt, amit megélek és azok hatására érzelmi és érzékszervi létezésben "teljesedem ki", akkor az az élet mindössze reakció és egy olyan torz valóság, ami nem egyezik velem.

A "fellépés" lehet a napi rutin része. 110 mm magasan, 6 másodperc alatt, olyan priorálási procedúra valósul meg, ami eddig ismeretlen garanciát és költséghatékonyságot eredményez az ipari terület ellenőrzési igényeihez igazítva, jelentős személyzetszám csökkentéssel, vagy akár személyzet nélkül.

A referenciagyár lényegében egy speciális üzletmodellt jelent. A fejlesztő cég számára a valós környezetből érkező tapasztalást, a felhasználásban érdekelt gyári oldal számára, ingyenesen elérhető új technológiát, és akár a 0. perctől keletkező, jelentős megtakarítást jelent.

Egy képernyőcsoport, eltérő tartalom és funkcionalitás. Az iSaac Digital Safenage kifejezés egy olyan műszó, amit fejlesztőink azért alkottak, hogy együtt legyen értelmezhető a digitális jelközvetítő technológiai alap, és a felhasználási terület. Ahová mi szánjuk az alkalmazásunkat az az ipari terület védelmi infrastruktúrájának, 4.0-ás...

Akár egy modern kori népmese bevezetője is lehetne, de nem az. Nem szájról szájra terjed, hanem teljességgel valóságos, hogy az üzleti folyamat a zárt, üzleti, vagy munkahelyi közösségek természetes bioritmusához tartozó történés.

Élménnyé akkor válik egy eszköz használata, ha az módfelett kézenfekvő és olyan egyszerűvé tesz, korábban körülményes, nehezen véghez vihető, esetleg stresszt okozó dolgokat, amiktől azt érzi a felhasználó, hogy a képességei felfokozódtak.

A biztonság, stílus címmel, új aloldal készült az iSaac.hu- ra, ami egyúttal a 2023 évi közösségi médiafelületeken megjelenő tartalmaink látványvilágát is sugallja. A weboldal új része egy hiánypótló webinárium. Ennek segítségével végtelenül egyszerűvé vált, a Pan Corp-pal az iSaac brand-del és a mögöttes szakértelemmel való ismerkedés.

Cégünk 2021 óta tagja a Modern Mintaüzem programnak, mint "Mintaműhely". Számos alkalommal fogadtunk vendégeket pályázati akkreditáció keretében, de a Modern Gyárak Éjszakája kapcsán is látogathatóak vagyunk. Ennek a programnak a bemutatkozó rajzfilmjét is elérhetővé tettük honlapunkon, hogy mindenki az ízlésének megfelelő médiaanyagból...

EHS EXPERT

2022.11.11

A szakértő a hatékonyság mestere. A szükséges és elégséges egyensúlyának ismerője, aki képes mindenkor kalibrálni a változás és változtatás szinergiáit. Oktatási szisztémánk lényege az alkalmazott ismeretátadás, vagyis, hogy mik azok az alapvető, gyakorlati teendők EHS biztonságszervezőként ipari területen, amiktől tudatosságot sugárzunk és nem...

A hagyományokhoz híven és az évszakhoz kötődően, ősszel a szakmai megmérettetésre készülő szakemberekre fókuszálunk. Az Ősz Szeminárium egy szabadon látogatható rendezvény, ami egy biztonságirányítás specifikus tréningként indult, de mostanra egy markáns, interaktív EHS workshop-pá fejlődött.

A 21-22- es tanévben megkezdett missziót folytatva, az idei tanévben is térítés mentesen segítünk olyan biztonságirányításért elkötelezett egyetemi hallgatókat a szakmai fejlődésben, akik érdeklődőek és új tudatossággal kívánnak bekapcsolódni a szakmai életbe. A Pan Corp és a Pannon Egyetem együttműködésének középpontjában az alkalmazott...

A valóságban ez úgy néz ki, hogy képességekkel ruházzuk fel a felhasználót aki, ha "magára ölti" az iSaac robotot, automatizálja együttműködését a biztonsági kockázatok kiszűrése terén, mert elfogadja, hogy az egyéni felelősség az építőeleme a közösség munkabiztonságának.