23/Q1 3. leggyakoribb kérdése

2023.03.16

Tényleg segít iSaac a HR-nek megtartani a munkaerőt?

Nincs többé főnök vs. beosztott, vagy fehér- vs. kék galléros.

Az iSaac 4.0 egy olyan biztonságirányítási eszköz, ami a felhasználás végpontjain,- vagyis az ellenőrzési ponton és az adminisztrátori felületen egyaránt-, egységesen és maximálisan támogatja az érdekelt feleket.

A védelmi infrastruktúraként is nevezett iSaac megoldás az ipari terület tulajdonosát/vezetőit olyan igazolt mérési eredményekkel támogatja, ami eloszlat minden kétséget az őrzött területen tartózkodók kiléte, munkaalkalmassága, képzettségének minősége és számos olyan paraméter kapcsán, amik hiányában eddig, csak feltételezésekre lehetett hagyatkozni. Ezt az adathalmazt,- a gallér színétől függetlenül-, mindenki táplálja információval, mert a be- kilépési procedúra végrehajtása, általános kötelezettség, legalább is ez lenne a kívánatos.

Másrészt, a felhasználókhoz,- szintén a gallér színétől függetlenül, jellemzően a dolgozókhoz-, társít egy olyan, eddig nem létező minőségjelzőt, ami egyértelmű bizonyítéka a lojalitásnak és a biztonságtudatosságnak. S ha ez még nem volna elég, iSaac az incidens mentes használatot, rendszeres időközönként elismeréssel jutalmazza. Ezt elvárja a rendszer üzemeltetőjétől/munkáltatótól szintén automatikusan, ami egy eddig ismeretlen ösztönző rendszer üzemeltetését eredményezi.

Végül, a felhasználó saját elismeréseit és incidens mentes rekordjait, magával viheti egy esetleges munkahely váltáskor, ami egyedülálló bizonyítéka a biztonságtudatosságának és a munkabiztonság iránti elköteleződésének.

HR vezetőként tudná értékelni, ha az új felvételis objektív referenciát tudna mutatni a vállalati biztonsághoz való hozzájárulásáról? Tegyen hozzá Ön is munkatársai "ajánlóleveléhez" és iktassa rendszerbe fejlesztésünket, ha egyetért velünk abban, hogy a munkaidő hűség, a munkabiztonsági elköteleződés, a vagyonbiztonságban való közreműködés elismerésre méltó.

Kérjen tájékoztatást a világszinten egyedülálló, iparbiztonsági applikációról, iSaac- ről.