Chemical Factory Safety

2023.02.23

A Reference Factory poszt sorozat, egy olyan újdonság, melynek kapcsán igyekszünk ráirányítani a figyelmet arra, hogy az ipar mely sajátosságai és szegmensei azok, amik jelentős érdekhalmazzal rendelkeznek a biztonsági folyamatok automatizálása és az szervezeti immunitás növelése terén.

Jelen esetben a katasztrófa védelmi szempontból is kiemelt figyelmet érdemlő partnerünk működést támogató, biztonsági infrastruktúra fejlesztésére szeretném felhívni a figyelmet. A PanCorp Lokális Intelligencia Programja az iSaac 3.0 projekttel indult, ami az áramlásos üzleti folyamatok kockázatértékelésére, a biztonsági kockázatok azonosítására és az incidensek menedzselésére indult projektünk, első állomása.

Az azóta eltelt időszak eredményeként, az iSaac 4.0 termékünk, jelentős előrelépés a hagyományos áteresztő pont védelmi hatékonyság témájában. Új korszak az ipari mennyiségben megvalósuló áthaladások, automatizált menedzselésében és a biztonsági szempontból "sorolt" üzemek működést támogató infrastruktúra fejlesztésében.

A kritikus infrastruktúra kibővített jelentéstartalma a biztonsági szűrőképesség megtartása mellett, a biztonsági kockázat valós idejű jelzésének képessége. Az iSaac rendszer magas hozzáadott értékét az adja, hogy a mindenkit érintő személyes részvétellel, 100%- ban automatizált be- kilépési procedúrák során, nem csak a biztonságtudatosság tréningje valósul meg, hanem létrejön a vállalat első terméke: a biztonság.

Ha érdeklik a részletek, keressen