BIZTONSÁG

Egy ipari területet biztonságát három pillér teszi fenntarthatóvá: a szakszerű tájékoztatás, a szükséges képzettség és a jogszerű ellenőrzés.

Tartalomkezelő Rendszer (CMS - Content Management System). A korrekt tájékoztatás, minden közösség alapvető joga és igénye, kiemelten, ha az ipari területek veszélyközösségeiről az ott dolgozók biztonságáról van szó. iSaac világszínvonalú képessége kezeli ezt a területet az általános hírfolyamtól a speciális közlésen át a definiált tartalomig, szenzorokkal; a felhasználótól, az operátoron át, a mentésirányítóig.

tovább...

Ismeretanyag Kezelő Rendszer (KMS - Knowledge Management System). A vállalati tudástér egy olyan részegysége az iSaac platformnak, ami forradalmasítja a munkavégzéshez szükséges tudás elsajátításának módszerét. Az iSaac biztonsági mérőállomás robot jelzi a dolgozónak, ha bármely képesítése frissítést igényel. A rendszer a sikeres vizsgát követően, új időablakot generál a beállított jogosultság meghosszabbításával.

tovább...

Kockázatkezelő Rendszer (RMS - Risk Management System)iSaac, az iparbiztonsági szoftverrobot, messze meghaladja a klasszikus RPA rendszerekkel szemben támasztott követelményeket. A speciális célterületre szánt, iparbiztonságot fokozó szenzorképességek és biztonsági protokoll, biztonságtudatosságot igényel mindenkitől, aki bizonyos státuszban az ipari területre jogosító belépési szándékot jelez.                                                             

tovább...

MINDEN, AMI A BIZTONSÁGHOZ KELL! EGYEDÜLÁLLÓ DIGITAL SAFNAGE MEGOLDÁS

Médialejátszó

A központi szerverről érkező tartalomfrissítéseket a helyi médialejátszók vagy a System-on-Chip eszközök továbbítják és gyorsítótárba helyezik, hogy ütemezett vagy interaktív tartalmat játsszanak le a képernyőkön.

Felhőalapú megoldások

Minden tartalom a felhőn keresztül továbbítható a médialejátszókra. Felhőszolgáltatásunk kialakításakor nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra és stabilitásra, ezzel is biztosítva tartalmai állandó elérhetőségét.

Központi szerver

Az iSaac felhasználói felületről érkező parancsokat egy biztonságos, központi szerverre küldjük, amely lehet felhő alapú. Úgy kezelheti adatait, ahogy szeretné.

Beépített szerkesztő

Bármely böngészőből elérheti az iSaac kezelőfelületét, ahol tartalmakat hozhat létre, szerkeszthet, közzétehet és egy húzással könnyedén ütemezhet a képernyőkre.

Adatintegráció

Többféle formátum is támogatott az élő adatok beépítésénél, mint például az XML, a Google Sheets, az iCal, a Microsoft SharePoint és OneDrive, a JSON, a CSV és az API Webhook.

Sablonok

Az iSaac-al számtalan tartalomsablonhoz férhet hozzá. Importáljon egy meglévő sablont, vagy hozzon létre sajátot, ezzel megkönnyítve a tartalom tervezését.

Interaktív tartalom

Interaktív tartalmak készítése érintőképernyőköz sosem volt még ilyen egyszerű! Nincs szükség kódolásra: bármely elemet kattintható objektummá alakíthat, amely műveletek széles skáláját képes végrehajtani.

Szenzor technológia

Az iSaac több, mint 30 szenzort támogat, amelyek vezérelhetik a képernyő tartalmát. Integrálható RFID olvasókkal, mozgás/távolság érzékelőkkel, AI kamerákkal és egyebekkel! A dobozban: weight+ temp+ touch+ rfid+ alc+ blow!

OS kompatibilitás

Az iSaac kompatibilis a legszélesebb körben használt operációs rendszerekkel, köztük az Android, a Windows, a BrightSign, az LG és a Samsung.