Referencia Officina Forma

2022.12.05

A referenciagyár lényegében egy speciális üzletmodellt jelent. A fejlesztő cég számára a valós környezetből érkező tapasztalást, a felhasználásban érdekelt gyári oldal számára, ingyenesen elérhető új technológiát, és akár a 0. perctől keletkező, jelentős megtakarítást jelent.

A 2021- ben óriási sikerrel zárult TPM,- azaz Test-Partner-Mentoring-, időszakot újra élesztettük, hogy 2023- ban még több piaci szereplő tudja ingyenesen kipróbálni termékünket.

Az iSaac koncepciót az iPar 4.0 égisze alatt, az ügyfélkiszolgálás digitalizálására terveztük, ennek rendeltük alá a rendszer-architektúrát, a termékdizájnt az intuitív kezelőfelületet és a szenzoros hatékonyságot egyaránt.

Az iSaac 4.0 projekt esszenciája a kategóriamenedzsment, melynek célja: minél több státuszban elérhetővé tenni a lehető legáttekinthetőbb módon a folyamatok önálló kezelhetőségét.

Célt érni, siker. Célba juttatni másokat, a siker újra teremtése végtelenszer. Lépj be a végteleníthető siker világába és teremts lehetőséget mindenki számára. Határ a csillagos ég!