EGYEDI VÉDELMI MEGOLDÁSOK

A személyvédelem garanciája a védelem alatt tartás. Ehhez nyújtunk egyedi, hightech infrastruktúrát.

Az érintkezés mentes, automatizált és státuszfüggetlen személyzetkezelés korába léptünk. Az ellenőrizendő lélekszám, az ellenőrzőpontok száma, a biztonsági kockázat  azonosításának képessége terén sem kell többé kompromisszumot kötni. Rendszer, felügyelettel az innovátortól a  szakemberen át a végfelhasználóig.

tovább...

A biztonsági övezetek elhatárolása és ellenőrző pontok létesítése az egyik legfontosabb eleme a biztonsági stratégiának, ez az alapja az immunitásnak. Az előre gyártott konténerkapu tökéletes: rendezvényhez, felvonulási területre, hosszú távra a teljes védelmi potenciállal, amit az iSaac Area kínál. 

tovább...

A védelmi lehetőségek következő szintje az azonosíthatósághoz szükséges együttműködési képességeken múlik. A biztonsági infrastruktúra evolúciója szükséges ahhoz, hogy az alfa generáció felhasználói szokásait és igényeit a 3D- ben, interakció alapon kiszolgáljuk. Térérzékelés oda- vissza.

Hamarosan!

A védelem alatt tartott térbe lépés feltétele a "lojális" státusz. Az ismeretlen személy kiszűrését és azonosítását a puffer zónában kell hatékonyan kezelni.

Puffer Zone

Az egyes biztonsági övezetekben, vagyis "puffer zónákban", csak olyanok tartózkodhatnak, akik az oda való belépést megelőzően, tájékoztatást kaptak, minden szükséges viselkedési szabályról. Tehát a közterülettől az ipari titkok mérnökasztaláig, igazolni kell a felkészültséget a jogosultságot az alkalmasságot és a lojalitást.

Station Farm

Amikor az összes áteresztőpont védelme RPA robotokra van bízva, fontos, hogy mindig a megfelelő számú dolgozzon az áteresztési dinamika fenntarthatósága miatt. A "farmokon" egyesével vagy csoportban működő mérőállomások mindegyike alkalmas az oda vissza irányú ügyfélkezelésre, bármely státuszban.

Mobil Zsilip

Amikor egy területet határán gyorsan, nagy hatékonyságú ellenőrző pontot, pontokat kell létrehozni, de nincs erre a célra alkalmas helység és/vagy technikai támogatottság,- akár rendezvényhez kötötten, építkezési területen vagy egyéb 'ponton' célból-, az iSaac "konténerkapura" van szükség.

iSaac Area

Az RPA robotokkal történő ügyfélkezelés pontosan ott zajlik, ahol eddig is megtörtént a belépési engedélyek elbírálása, személyzettel. A különbség elsősorban nem helyrajzi. "Csak" gondolati szinten kell újjáépíteni a biztonsági procedúrákat.

MarkerZone MZ/X

Fejlesztési törekvésünk az, hogy bármely biztonsági minősítéssel rendelkező objektumba lépéskor, a felhasználó dönthessen a biztonsági rendszerrel való kapcsolata mélységéről. A publikus tértől a kutató laborig. MZ/X projekt.

TérÉrzék - iS (Intuitive Space)

Az alfa generáció tagjainak más lesz a kapcsolata egymással és a 3D- vel is. Más képességeik lesznek intuitív szinten azonosítani a világot és a térkapcsolat is mást jelent majd. Együtt érző tereket (iS) hozunk létre, míg szárnyra kell egy együtt érző generáció.