Mobil Biztonsági Zsilip

Szállíthatóvá tettük a személyzetfüggetlen, nagy hatékonyságú, kompakt biztonsági megoldást!

ASAP

Rendezvény zsilip

Szabadtéri rendezvények, fesztiválok alkalmával előfordulhat, hogy a helyszín sajátosságai ad hoc megoldást igényelnek a látogatók biztonsági ellenőrzésére. Az iSaac telepíthető CheckBox, kész rendszere nem csak erre alkalmas, de az áramlási útvonalakba telepített áteresztőpont számolja az áthaladókat, felkutatja a fémtárgyakat, rögzíti a regisztrációhoz tartozó felhasználót, jelzi a regisztráció nélküli CB elhagyási kísérletet és minden olyan egyedi igényt kielégít, ami fokozhatja az esemény zavartalan lebonyolítását. A CheckBox jelentős személyzet- és költségcsökkentést generál, erőforrást szabadít fel.

Építési terület

Egyre sürgetőbb feladat, hogy építkezési beruházások kapcsán az un.: felvonulási területen, legyen objektív infrastruktúrája a biztonságot, első sorban a EHS területet lefedő témának, mert jelentős nagyvonalúsággal kezelt a dinamikusan változó, nagy kiterjedésű műveleti területek személyzeti kontrollja, nem beszélve az ellenőrzött, engedélyezett, naplózott, értesítés mellett kiadott kivitelezői munkafolyamatokról, amik nem csak állandó vezetői szakszemélyzetet igényelnek, de ezek a mozzanatok sokszor egy időben eltérő helyszínen válnak szükségessé. A valós idejű, hatósági bent lét lista, kivitelezői csoportbontásban, már csak hab a tortán.

0. Ellenőrzés Pont - Megelőző Művelet

Amikor a már kész ingatlanfejlesztés, vagy  az üzemszerű működés ellenére ideiglenesen, vagy határozatlan időre, a működési biztonság fokozása érdekében 0. biztonsági ellenőrzési pontot kell definiálni, különlegesen hatékony megoldás kell. Az erre az igényre fejlesztett "dobozos" megoldásunk olyan pufferzóna létesítését szolgálja, ami elszeparálja a kiemelt biztonsági igényű középső, vagy belső biztonsági övezettől azokat a kutatási, azonosítási, engedélyezési, egyszóval priorálási feladatokat, mely feltárások hatásait távol akarjuk tartani a nyugalmat, magas szintű biztonsági komfortot igénylő reprezentatív területektől. Ez a valódi kiterjesztett valóság.