TOP 3 FAQ

Mi iSaac és hogy segít csökkenteni a rezsit ?

iSaac egy olyan megoldás, ami a pénzügy és ügyvezetés szakembereinek mestertervét meghatározó tartalmi elem lehet, mert egyszerre szállít innovációt és a költségoptimalizálást.

Információval segít ott, ahol arra szükség van: ha nem is rendelkezünk helyismerettel, akkor se váljunk kiszolgáltatottá, ne érjen felkészületlenül semmilyen körülmény.

További előnye, hogy ha valamilyen kötelező ismeretre van szükség a gyárba, munkaterületre való belépésünkhöz vagy a munkavégzéshez, iSaac átadja azt, státuszunktól függően, akár azonnal.

Ipari környezetben a bizalmi elven túl, ellenőrzést követő engedély szükséges a területre való belépéshez, az ott tartózkodáshoz, de főleg a munkavégzéshez. Az iparbiztonsági mérőállomás, vagy ahogy a szakemberek nevezik kockázatértékelő automata arra szolgál, hogy elbírálja az ehhez szükséges alkalmasságot objektíven, egyformán.

Fentiek alapján látható, hogy a készülék és a mögöttes rendszer olyan állandó hatékonysággal garantálja az információ és a tudás átadását, a biztonsági ellenőrzést, ami 100%-ban igazolttá teszi a munkakörnyezetben való tartózkodás ellenőrzöttségét, mindezt minimális személyzettel.

Iparbiztonsági robotok alkotnak belépési pontokat annyian, amennyi a dinamikus  be- kilépéshez szükséges,- egy készülék névleges teljesítménye: 60 fő/ 10 perc-, annyi bejáratnál/kijáratnál, amennyi van. Ha nincs kiépített áteresztőpont tekintse meg a telepíthető/bérelhető konténer megoldásunkat. Ha több gyárat szeretne egy biztonsági központból irányítani, szintén iSaac a megoldás.

A rendszer általános megtérülése: 1-3 hónap. 

Bizonyított tény, hogy iSaac, 80%- ban átveszi a biztonsági szolgálati, és 100%- ban az információs- recepciós feladatokat, amik radikális kiadáscsökkentést eredményeznek.

Szintén bizonyított, hogy ezen költések a toprezsi kategóriában szerepelnek, évről évre állandó növekménnyel, tartalmi gazdagodás nélkül.