Tavasz Szeminárium

2022.03.31

,,A csapdából ki lehet és ki kell fejlődnöm, de ehhez fel kell ismernem, be kell vallanom a csapdát, ami rendszerint én magam vagyok. Rá kell ébrednem, hogy a most energia alkalmassá tesz a felelősség vállalásra, ha engedem. Én vagyok az alkotó, aki a közössége javára fordítható megújuló energia. Meg kell tanulni egyes szám első személyben fogalmazni!" 

Ilyen gondolatok mentén vezette végig 50 fős hallgatóságát Tibor a Tavasz Szeminárium előadásán,- meghívott előadóként az ISO 9000 Fórum közgyűlésén-, ami összességében az életminőségről a választás fontosságáról a változtatás képességének tanításáról és tanulhatóságáról a belső egyensúly és külső harmónia megteremtésének lehetséges módszereiről az ösztönzésről szóló, két órás előadás 20 perces ízelítője volt.

Hitvallásának és vezetői módszeréhez fejlesztett iSaac ökoszisztémájának köszönhetően bizonyítja, hogy az egyén szintjén,- mérettől független közösségek tagjaként-, mérhetetlenül több a lehetőség az emberi kapcsolatok javítására, mint hinné azt bárki.

,,Az igazság kimondására ösztönözni kell! Ez gyógyítja a folyamathibákat, függetlenül attól, hogy rólam a családomról a munkahelyemről vagy lakóközösségemről van szó. Én vagyok a társadalom esszenciája. A választásom nyomán újjászülető én, a közösségem változásának lehetősége. Mond ki hangosan! Jobbá teszem magammal a világot!"