Roadshow Miskolc

2021.09.18

...az utcára is, ha kell!

Egy speciális termék, technológiai innováció bemutatása kapcsán, talán érdemes egy tematikus, "steril" környezetet, például szakkiállítást keresni, ahol a téma iránt érdeklődő közönség figyelmét könnyű magunkra irányítani, néhány percre. Feltéve, ha a könnyebb utat választjuk....

Mi, akik a PanCorp- ot alkotjuk és miskolci gyökerekkel rendelkezünk, arra is kíváncsiak voltunk, hogyan szólal meg az elfogulatlan, érdek nélküli, szakavatatlan hang, mi az első és megismételhetetlen igazi élményből fakadó reakció, ami a vizuális élmény után keletkezik. Ezért vittük "utcára" iSaac-et.

Szeretjük, ha valami egyszerű és érthető. Így gondolunk az üzleti kapcsolatokra is, hogy azok valamikor, először, emberiek voltak. Volt itt 25 évvel ez előtt kezdődött és talán 10 év múlva kiteljesedő "üzleti kapcsolat" egyaránt.

Ki kell állni,- akár az utcára-, félelem nélkül, hogy lássák, ki vagy, egy nem mesterséges - mesterkélt környezetben. Hagyni kell, hogy elhangozzon az igazság. Ehhez nem bátorság kell, csak őszinte szeretet.