iS5.D Intuitive Space Design

2022.04.04

Az Intuitive Space Design (iS5.D) projekt egy olyan víziót testesít meg, ami az ember - tér kapcsolat különleges lehetősége. Terveink szerint az iS5.D projekt egy tanulmányprojekt lesz a 2022- 2023- as tanévtől kezdődően.

Az Office Campus Program keretein belül, Oláh Dominika,- PanCorp stratégiai igazgató, rezidens fejlesztő-, koordinálásával indul útjára az a kutatás- fejlesztési program, ami segít maximalizálni a helyismeret fogalomrendszerét, tekintve, hogy a személyes biztonság egyik meghatározó kritériuma megfelelő minőségű hely- és helyzetismeret.

Tematikus fejlesztési irányunk, olyan projektáló ökoszisztéma elkészítése a magyarországi hallgatói közösség bevonásával ami ''előrevetíti a jövőt'', felkészíti a térjelleg változással kapcsolatos tudnivalókról a térfelhasználót, segítőjévé válik az embernek az a környezet, amiben tartózkodik. 

A jövő biztonsági garanciája a következő generáció hatékony szerepvállalása annak kialakításában. A felsőoktatástól az iparig: az emberi és környezeti biztonságtudat együtthatása.

folytatás...