Vállalati Tudás- és Tárgyalótér

Automatizáltuk, digitalizáltuk és platformra helyeztük a szükséges tudást és a kapcsolódó jogosultság kezelést egyedülálló KMS fejlesztésünkkel. A tudatos jelenlét az igazi biztonsági garancia. ISO 45001

Bevezető - időszakos frissítő - napi aktuális

A siker az ismeret minőségétől nem független. Ezért alkottuk meg a vállalatnál bárhol elérhető tudásteret, amit a jogosult és/vagy kötelezett munkavállaló, önállóan használva, ismereteit naprakészen tartva, képes tudatosságát maximalizálni, dokumentáltan.

A jogosultság automatikusan frissül

Amikor lejár egy a munkavégzéshez szükséges ismeret érvényessége, iSaac jelzi azt és elérhetővé teszi az érintettnek. Így lesz egy kijelzőből interaktív képzési központ, előadó, felügyelő tanár és vizsgabiztos egyben, frissítve a képzési mátrixot a belépési jogosultságot és a szabadságigényt.

Intelligens módja a találkozók szervezésének

iSaac a statikus tárgyalótermi táblát egy teljesen testre szabható, digitális jelzőeszközzé varázsolja. Egyedülálló megoldásunk folyamatosan frissíti a megbeszélések időpontját és elérhetőségét. A résztvevők távolról vagy az ajtóban bejelentkezhetnek a beépített érintő-funkciónkkal.

EGYSZERŰVÉ TETT KÉPZÉSEK ÉS TALÁLKOZÓK

Képzettséglejárati figyelmeztetés

iSaac automatikusan jelzi a biztonsági mérőállomás használatakor, hogy a dolgozói státuszhoz rendelt szükséges ismeretanyag 30 nap múlva érvényét veszti. Mindaddig megismétlődik ez a rendszerüzenet, míg a felhasználó nem tesz érvényes vizsgát egy iSaac tudástér ponton a rendelkezésre álló 30 napos időkeretben.

Képzési- és egészségügyi mátrix 

A dolgozók beosztásához rendelt ismeretanyag nyilvántartása digitalizált és automatikusan frissül a beállításoknak megfelelően, kötelezett  vizsgasiker kapcsán. Az egészségügyi alkalmasságot a szakszemélyzet iSaac okos eszköze generálja a szükséges vizsgálatot követően, míg a szabadság igényét a dolgozó jelzi a tudástér ponton. 

Jogosultság kezelés

Abban az esetben, ha dolgozói státuszban a belépési- vagy munkahelyi "székfoglalás" jogosultság lejár, nem csak nem lehetséges új műszak/munkaidő megkezdése, de helyi tiltó üzenetet kap az operátor és felkonferált incidens riasztást a dedikált vezető, dokumentált formában.

Találkozószervezés intelligensen

iSaac a statikus tárgyalótermi táblát egy teljesen testre szabható, digitális jelzőeszközzé varázsolja. Egyedülálló megoldásunk folyamatosan frissíti a megbeszélések időpontját és elérhetőségét. A résztvevők távolról vagy az ajtóban bejelentkezhetnek a beépített érintőfunkciónkkal.

Egyszerű kezelés

Bejelentkezés távolról vagy az ajtóban is. Megoldásunk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan lefoglalják, elindítsák, elhalasszák, meghosszabbítsák, áthelyezzék vagy töröljék az értekezleteket.

Beépített szerkesztő

Bármely webböngészőből elérheti az iSaac UI-t, és egyszerű, húzással hozhat létre, szerkeszthet, közzétehet és ütemezhet tartalmat a képernyőn. Ön dönt, hogy hol, milyen aktuális vagy állandó érvényű információt jelenít meg, akár együttesen.

Érintse meg a Funkciót

Könnyen létrehozhat interaktív tartalmat tárgyalótermei képernyőihez. Nincs szükség kódolásra. Bármely elemet alakítson kattintható objektummá, amely műveletek széles skáláját képes végrehajtani.

Áttekinthető szoba

Tekintse meg a tárgyalók aktuális elérhetőségét és időpontjait, jelenítse meg a szervezőket és a résztvevők adatait, mutassa meg az egyes tárgyalók elérhető erőforrásait és még sok mást közvetlenül a Smart Touch eszközéről.

Sablonok

Az iSaac segítségével hozzáférhet a tartalomsablonok kiterjedt könyvtárához. Importáljon egy meglévő sablont, vagy hozzon létre saját sablont, hogy megkönnyítse a tartalom tervezését.