SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkánk széleskörű szolgáltatásokat ölel fel. Standardizált és platformizált vállalati kommunikáció- tudástér- és biztonsági operáció akár globális vállalatoknak a kezdeti tervezéstől a végleges kivitelezésig.

Lokális Intelligencia Program

Stratosphere 52 Biztonságirányítási Rendszer

Biztonsági kockázatértékelés a sebezhetőség vizsgálatától a rendszer újrakalibrálásáig

A vállalati biztonság minősége a résztvevők felelősségvállalásának eredője. Ez, kellő mélységű hely-, helyzet- és feladatismeret nélkül nem elvárható. Hogy minden érintett képes legyen támogató együttműködésre, meg kell jeleníteni a megfelelő helyen a megfelelő, ehhez szükséges cselekvéssort. Több évtizedes tapasztalattal segítjük partnereink digitális átállását és hasonlóan az egyéb gyári környezetben természetes KPI szemlélethez, mérhetővé tesszük a vállalati biztonságot. Igényelje gyorsjelentésünket és a kapcsolódó rövidtávú cselekvési tervet vagy válassza  a Stratosphere52 biztonságirányítási rendszert, ami középtávú, helyszini, operatív, stratégiai és incidens-menedzsmentet jelent, kirendelt EHS rezidens közreműködésével, hogy az átállás tökéletesen alkalmazkodjon az Ön vállalati bioritmusához.

Kommunikációs-, képzési- és ügyfélkezelő  platform

Beruházás nélkül, felhőből, azonnali telepítés, ingyenes tesztüzem lehetőségével

Az iSaac ügyfélkezelő-, képzési- és kommunikációs platform autonóm, felhő alapú szolgáltatás, custom hardverlehetőségekkel. Rendkívül kifinomult szerkesztőfelület és adatbázis segíti a tartalom- és beszámolókészítési igényeket, magas vállalati kultúra esetén is. A rendszer egyes elemei külön- külön is igénybe vehetők,- a képzési platformhoz tartozó tudástér egyedi tartalomkészítés, ezért csak demó verzióba kerül bemutatásra-, már a tesztidőszakban is. Használati Szerződés havi, bérleti díjas konstrukcióval lehetséges, ahol a kommunikációs és képzési platformok esetében a kijelzők-, kezelőfelületek, míg az ügyfélkezelő platform esetében a biztonsági mérőállomás(ok)on a befejezett üzleti folyamatok száma a számlázás alapját meghatározó, releváns adat.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.