Szabadegyetem és Konferencia

Mester vagy tanítvány! A tanulás feltétele az inspirált állapot. Valójában nincs mester és tanítvány. Az ismeret jelen van, amit a bölcs tud, a kételkedő kutat. Nem feltétlenül az idős a tapasztalt és a fiatal a kétkedő. A pillanatban rejlő információ elérése a képesség-állapottól függ. Az együttlét és a közös gondolkodás lényege ennek az állapotnak a felfokozása, mert így tölthető le a pillanatnyi bölcsesség.

Intern Spot

hamarosan

Expert Scop

hamarosan

Magus Core

hamarosan

Teret kell adni annak, hogy az egyéni képességek felfokozódjanak, és egymást inspirálva olyan esszenciák keletkezzenek, amik új adalékai a következő minőségnek. Hiszem, hogy a bölcs gondolat mint alapvető infrastruktúra hozza létre az érzékelhető valóságot. Így változik a lényegi rész körül az energia, így változik generációról generációra a bölcsesség. Mert a tapasztalat beépül, és a kételkedés, hogy létezik egy tökéletesebb tökéletesség, új valóságot szül. A szabadegyetem konferenciánkon egy alkotótér, ahol a tapasztalat iránti szenvedély életre kelt egy elfogulatlan, érdek nélküli, tiszta valóságot. Tedd! Képes vagyok rá!

Regisztrálj az ÉVSZAK 2022. szeptember 30- i rendezvényére időben. Amennyiben a regisztrációd elfogadjuk, e-mailben küldünk visszaigazolást.