Publikációk - Média

A Nagy iSaac történet

A Pan Corp Reorg tesztelésre kínálja magyar fejlesztésű, iparbiztonsági innovációját! Keressük azon ipari cégek jelentkezését, akik jelen pillanatban is költenek biztonsági őrségre, de az elégedettségük valamilyen okból nem egyezik a kifizetés mértékével, vagy pusztán elérkezettnek érzik az időt, hogy cégük megítélését ne "külsős" tényezők...

Az őrzésre fordított költség radikális csökkentése! Azért készítettük iSaac-et, hogy befektetés és pénzügyi kockázat nélkül kínáljunk alternatívát a top rezsik egyikének radikális csökkentésére.

Cégünket az a megtiszteltetés érte, hogy a felsőoktatás fellegvárában, Miskolcon bemutathatjuk az iSaac projektet egy nyilvános workshop keretében 2022. 02. 08- án az iparbiztonság és folyamatbiztonság témájának keretében.

A Magyar Közlöny 2021. december 23. csütörtöki mellékletében a belügyminiszter közleményeben minimalizálta a vagyonvédelmi szolgáltatás rezsióradíját 2022-re. Az éppen csak 3.000,- Ft alatt lévő nettó óradíj átalány, ami akkor is fizetendő, ha épp nincs feladat, vagy épp alszik a biztonsági személyzet.

A GINOP Plusz-1.2.3-21 "A minkro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban." című eszközbeszerzési pályázatnak köszönhetően, most a te vállalatod is hozzájuthat iSaac-hez!

Van valami, ami fölött hajlamosak vagyunk nagyvonalúan elsiklani. Hajlamosak vagyunk csak akkor jelentőséget tulajdonítani neki, ha éppen úgy kényelmes, mikor éppen valami olyan cél elérése érdekében hisszük jelentősnek, ami előnyhöz juttatja egónkat.

Így lehetne aposztrofálni azt a biztonságtudatossággal összefüggő, gyerekeknek készült, állandó projektet, ami a miskolci állatkertben valósult meg, egy páratlanul széles körben támogatott összefogásnak köszönhetően. Polgármester, rendőrfőkapitány, vezérigazgató, én és Isten mosolya.

Ha már tudsz róla, mégsem teszel semmit, nincs mentség! Az iSaac kommunikációs- képzési és ügyfélkezelő iparbiztonsági platform, már nyolc hónapja elérhető, és a vállalatok még mindig félnek visszaszerezni az irányítást a saját biztonsági menedzsmentjükben. Aki a pénzügyi alapú kiszervezettségben hisz szervezettség helyett, többnyire a...

Olyan kort élünk, amikor szükséges elhitetni az emberekkel, hogy a működéstől az együttműködés a gondolkodástól az együtt gondolkodás egy magasabb minőségű kimeneti jelet eredményez.

De mit is jelent ez? Mit takarnak a kifejezések: automatizálás, digitalizálás, fenntarthatóság, versenyképesség? Amíg ezek az egyik és másik oldalon is a pénzzel, a pénz szerzéssel, megtartással összefüggő, azzal egyenértékű szinonimák, addig az egész egy igaztalan, érdekek mentén zajló színjáték.

Gépi biztonsági őr: harmadáron is többet nyújt, mint az ember. Oláh Tibor őrzésvédelmi szakemberként megelégelte a szakma hanyatlását, és világszínvonalú ügyfélkezelő-rendszert alkotott.

Immár második alkalommal voltunk részesei a tökéletes szervezésű TECHference Ipari Kiállítás- és Konferenciának, de ezúttal nem kiállítóként, mint 2020- ban, hanem előadóként. Témám cégvezetőként az üzlet- és üzembiztonságot befolyásoló folyamatok automatizálása és digitalizálása; és a hogyan szerezzük vissza az irányítást cégünk biztonsági...

Tökéletesen végrehajtott 4000 óra folyamatos tesztüzem egy extrém zaj - rezgés - porterhelést jelentő üzemi környezetben. A névleges, a helyszínen mért és tapasztalt egyes értékek jelentősen meghaladják az átlagosnak mondható ipari igénybevételt.

Tűz-, munka-, baleset-, egészség-, környezet-, vagyon-, katasztrófavédelem, veszteségmegelőzés az alkalmazott tevékenységfüggő jogszabályi- és vállalati direktívarendszer ismeretével, az alkalmazott és kötelezett eljárások viszonyában, mintavételekkel, szituációs ellenőrzésekkel, frissítő képzésekkel, helyesbítő tréningekkel a hatósági ellenőrzésen...

Egy speciális termék, technológiai innováció bemutatása kapcsán, talán érdemes egy tematikus, "steril" környezetet, például szakkiállítást keresni, ahol a téma iránt érdeklődő közönség figyelmét könnyű magunkra irányítani, néhány percre. Feltéve, ha a könnyebb utat választjuk....

A minőségszemlélet, mint elméleti struktúra, olyan követelménytámasztó infrastruktúra a gyakorlatban, ami a legszélesebb körű megértést- egyetértést igényli az alkotás/gyártás/megvalósítás folyamatában.