Office Campus Program

Változtasd meg a programot!

A 2021- ben alakult ÉletMinőség Védelmi Szakmai Kollégium, egyik alapgondolata volt, hogy programot indítson a felsőoktatásban, a minőség- és biztonságtudatos élet formálását érintő konzultációs platform keretében, létrehozva egy országos Office Campus hálózatot.

Nincs lényegibb alapkő, mint az új generáció párbeszédpanelének elhelyezése, a generációváltás folyamatának tudatos irányítása és a szerteágazó ismeret és tapasztalat megosztása.

Ez a küldetés indította útjára az Office Campus programot, melynek feladata nem kevesebb, mint, hogy a minőség- és biztonságirányítás iránt elkötelezett fiatalokat együttgondolkodásra és vetélkedésre hívja a ''Alkalmazott Innováció'' címmel, aminek az ÉVSZAK Szabadegyetem és Konferencia ad otthont. 

Office Campus-ok

Pannon Egyetem Zalaegerszegi EK - PanCorp iSaac Kollégiumbiztonság

Nagy szabású technológiafejlesztésben kapott szerepet az iSaac projekt Zalaegerszegen. A több évre szóló biztonságirányítás-fejlesztési program egy olyan jövő lehetőségét vetíti előre, amely a PanCorp, iSaac 4.0 megoldására épül. A forradalmian új technológiai tartalmat iS5.0 névre kereszteltük, ahol az iSaac- ből, azaz az Industryal Safety Application Center- ből az iS marad a továbbiakban, mint Intuitive Space főcímet hordozva, míg az 5.0 a 4.0 megoldásunk továbbfejlesztésére utal.

Folytatás

Pannon Egyetem MK - PanCorp
iSaac Laborbiztonság

Kétségtelen, hogy egy innováció értéke a piaci reakciókon keresztül válik mérhetővé és a használat elterjedése, visszahat az értékére a fejlesztési irányokra. De! Az is kétségtelen, hogy azok az innovációk, amelyek nem csak a felhasználói, de a tudományos érdeklődést is kiváltják, vagy olyan ipari felhasználásra szánt infrastruktúrát biztosítanak meglévő, civil eljárási rutinokhoz, melyek érdemesek a felsőfokú képzési integrációra, azok nem csak a felhasználói szokásokat, de az ....

Folytatás

Pannon Egyetem GTK - PanCorp
Holisztikus minőségszemlélet

De mit is jelent ez? Mit takarnak a kifejezések: automatizálás, digitalizálás, fenntarthatóság, versenyképesség? Amíg ezek az egyik és másik oldalon is a pénzzel, a pénz szerzéssel, megtartással összefüggő, azzal egyenértékű szinonimák, addig az egész egy igaztalan, érdekek mentén zajló színjáték. Javaslat: A konstans minőségszemlélet kialakítását hozzáértőre- együtt érzőre, ha úgy tetszik hozzáérzőre kell bízni. Ő nem feltétlenül a csúcsvezető.

Folytatás

Miskolci Egyetem - PanCorp
Iparbiztonsági Workshop

Remek hangulatban telt az ipar-, közlekedés- és internetbiztonság tematikájú workshop a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Rendőr Főkapitányság szervezésében. Az első sorban diákok részvételével zajló csoportos beszélgetések fókuszában a figyelemfelkeltés és tájékoztatás állt, hogy miként kerülhető el az áldozattá válás és miért javasolt felelősségteljes felhasználóvá válni, például a közösségi platformokon, ahol jellemzően hamarabb alakul ki felhasználói készség, mint tudatos viselkedés.

Folytatás

BME Balatonfüredi Tudáscentrum - PanCorp Üzemmérnök-informatikus kooperatív képzés

A BME Balatonfüredi Tudáscentrum és a PanCorp együttműködési megállapodásának köszönhetően, a BME Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai kara által tervezett üzemmérnök- informatikus hallgatók alapképzésében Balatonfüreden, megjelenik az iSaac projekt, mint gyakorlati téma. Tekintve, hogy cégünk elkötelezett a következő generáció minél szélesebb látókörének alakítása terén, öröm a fiatalok zsenialitásának támogatása.

Pannon Egyetem MK - PanCorp
I. SHE Tábor

Tűz-, munka-, baleset-, egészség-, környezet-, vagyon-, katasztrófavédelem, veszteségmegelőzés az alkalmazott tevékenységfüggő jogszabályi- és vállalati direktívarendszer ismeretével, az alkalmazott és kötelezett eljárások viszonyában, mintavételekkel, szituációs ellenőrzésekkel, frissítő képzésekkel, helyesbítő tréningekkel a hatósági ellenőrzésen innen és a rendszer-felügyeleti auditon túl, a helyspecifikus ismeretek és az irányított terület biztonsági ....

Folytatás

Regisztrálj önállóan, tankörtársaiddal vagy tanároddal és kérj tájékoztatást az OFFICE CAMPUS programról.