Human Being More Szeminárium

QSHE rezidensképzés a paradigmaváltás jegyében

A vállalati biztonságszervezés alapjai diszkreditálódtak. Paradigmaváltás vezet el egy újragondolt iparbiztonsági korszakba. Itt már az ipari szereplők ráébrednek arra, hogy a biztonságirányítás, a védelem alatt tartás csak akkor állandósulhat magas színvonalon, ha azt a mindenkor aktuális, valós igényekhez kimunkált biztonsági koncepció (S52), infrastruktúra (iSaac4.0) és a vállalat irányítása alatt álló, elkötelezett személyzet felügyeli. Ehhez vezetői szintű együttműködés (Q8), szakmai elhivatottság, de leginkább olyan stratégiai irányító- menedzser szükséges (QSHEM), aki rendelkezik a megfelelő térlátással a vállalat folyamatait és a hozzájuk rendelt/rendelhető biztonsági eszközöket, procedúrákat illetően.

A jövő Quality és SHE vezetője, egyetemi szintű ismeretanyaggal felvértezve, képes többek között a sebezhetőséget kiváltó markerek gyors beazonosítására, a biztonsági kommunikáció azonnali hatékony szervezésére, a vállalati bioritmus szükséges finomhangolására, az incidensek hatékony elemzésére, és az immunitás feltételeinek választékos, rendszerszintű újraszervezésére.

Egy PAN kvalifikált Q és SHE menedzser új alapokra helyezi a minőség- és biztonságirányítást. Ráadásul az ÉletMinőség Védelmi Szakmai Kollégiumi (ÉVSZAK) tagság HBM tréninjei- szemináriumai, állandó támogatást jelentenek az új generáció képviselőinek. A cél, hogy feldolgozzuk az új közösség ad-hoc, vagy anonimizált eseteit/esettanulmányait. Új tudományos közösség alakul. Így lesz az ipar biztonságosabb.

NYÁR SZEMINÁRIUM 2022

Regisztrálj az ÉVSZAK 2022. június 30- i rendezvényére időben. Amennyiben a regisztrációd elfogadjuk, e-mailben küldünk visszaigazolást.