SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkánk széleskörű szolgáltatásokat ölel fel. Standardizált és platformizált vállalati kommunikáció - tudástér és biztonsági operáció akár globális vállalatoknak a kezdeti tervezéstől a végleges kivitelezésig.

Lokális Intelligencia Program

Stratosphere 52 Biztonságirányítási Rendszer

Biztonsági kockázatértékelés a sebezhetőség vizsgálatától a rendszer újrakalibrálásáig

A vállalati biztonság minősége a résztvevők felelősségvállalásának eredője. Ez, kellő mélységű hely-, helyzet- és feladatismeret nélkül nem elvárható. Hogy minden érintett képes legyen támogató együttműködésre, meg kell jeleníteni a megfelelő helyen a megfelelő, ehhez szükséges cselekvéssort. Több évtizedes tapasztalattal segítjük partnereink digitális átállását, és hasonlóan az egyéb gyári környezetben természetes KPI szemlélethez, mérhetővé tesszük a vállalati biztonságot. Igényelje gyorsjelentésünket és a kapcsolódó rövidtávú cselekvési tervet! Vagy válassza  a Stratosphere52 biztonságirányítási rendszert, ami középtávú, helyszini, operatív, stratégiai és incidens-menedzsmentet jelent, kirendelt SHE rezidens közreműködésével. Így az átállás tökéletesen alkalmazkodik az Ön vállalati bioritmusához.

Kommunikációs, képzési és ügyfélkezelő-platform

Beruházás nélkül, felhőből, azonnali telepítés, ingyenes tesztüzem lehetőségével

Az iSaac ügyfélkezelő-, képzési- és kommunikációs platform autonóm, felhőalapú szolgáltatás, custom hardverlehetőségekkel. Rendkívül kifinomult szerkesztőfelület és adatbázis segíti a tartalom- és beszámolókészítési igényeket magas vállalati kultúra esetén is. A rendszer egyes elemei külön-külön is igénybe vehetők (a képzési platformhoz tartozó tudástér egyedi tartalomkészítés, ezért csak demó-verzióba kerül bemutatásra) már a tesztidőszakban is. Az optimális kihasználhatóságot elősegítendő, kérésre integrációs tanulmányt készítünk. Ebben összevetésre kerül a bevezetés előtti manuális és az automatizálás utáni időszak, de részletes ráfordítás-megtakarítás értékekkel és fizetési konstrukciókkal is egyértelműsítjük a hosszútávú elköteleződés előnyeit.