Publications - Media

The Great iSaac Story

There is a way out of the '22 trap. Being able to renew the company, organization, looking for new opportunities to introduce new methodologies and innovative tools or staying with the old schemas, risking that the new world,- in which the optimal and "as good as possible" is the key phrase-, runs past us.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala végzése szerint az Iparbiztonsági Alkalmazás Központ (Industrial Safety Application Center), azaz iSaac, immáron Használatiminta-Oltalom alatt áll! A majd egy éves minősítő eljárás bizonyította, hogy innovációnk a világon egyedülálló folyamatmenedzsmentre fejlesztett szoftverrel és hardverekkel rendelkező RPA...

Remek hangulatban telt az ipar-, közlekedés- és internetbiztonság tematikájú workshop a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Rendőr Főkapitányság szervezésében. Az első sorban diákok részvételével zajló csoportos beszélgetések fókuszában a figyelemfelkeltés és tájékoztatás állt, hogy miként kerülhető el az áldozattá válás és miért javasolt...

Kétségtelen, hogy egy innováció értéke a piaci reakciókon keresztül válik mérhetővé és a használat elterjedése, visszahat az értékére a fejlesztési irányokra. De! Az is kétségtelen, hogy azok az innovációk, amelyek nem csak a felhasználói, de a tudományos érdeklődést is kiváltják, vagy olyan ipari felhasználásra szánt infrastruktúrát biztosítanak...

A PanCorpReorg tesztelésre kínálja magyar fejlesztésű, iparbiztonsági innovációját! Keressük azon ipari cégek jelentkezését, akik jelen pillanatban is költenek biztonsági őrségre, de az elégedettségük valamilyen okból nem egyezik a kifizetés mértékével, vagy pusztán elérkezettnek érzik az időt, hogy cégük megítélését ne "külsős" tényezők...

iSaac egy olyan terület úttörője az RPA piacon, ami forradalmasítja a biztonsági folyamatmenedzsmentet ipari környezetben. Az őrzésre fordított költség radikális csökkentése! Azért készítettük iSaac-et, hogy befektetés és pénzügyi kockázat nélkül kínáljunk alternatívát a top rezsik egyikének radikális csökkentésére.

Cégünket az a megtiszteltetés érte, hogy a felsőoktatás fellegvárában, Miskolcon mutathatjuk be az iSaac projektet egy nyilvános workshop- on 2022. 02. 08- án az iparbiztonság és folyamatbiztonság témájának keretében.

A Magyar Közlöny 2021. december 23. csütörtöki mellékletében a belügyminiszter közleményeben minimalizálta a vagyonvédelmi szolgáltatás rezsióradíját 2022-re. Az éppen csak 3.000,- Ft alatt lévő nettó óradíj átalány, ami akkor is fizetendő, ha épp nincs feladat, vagy épp alszik a biztonsági személyzet.

A GINOP Plusz-1.2.3-21 "A minkro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban." című eszközbeszerzési pályázatnak köszönhetően, most a te vállalatod is hozzájuthat iSaac-hez!

Van valami, ami fölött hajlamosak vagyunk nagyvonalúan elsiklani. Hajlamosak vagyunk csak akkor jelentőséget tulajdonítani neki, ha éppen úgy kényelmes, mikor éppen valami olyan cél elérése érdekében hisszük jelentősnek, ami előnyhöz juttatja egónkat.

Így lehetne aposztrofálni azt a biztonságtudatossággal összefüggő, gyerekeknek készült, állandó projektet, ami a miskolci állatkertben valósult meg, egy páratlanul széles körben támogatott összefogásnak köszönhetően. Polgármester, rendőrfőkapitány, vezérigazgató, én és Isten mosolya.

Ha már tudsz róla, mégsem teszel semmit, nincs mentség! Az iSaac kommunikációs- képzési és ügyfélkezelő iparbiztonsági platform, már nyolc hónapja elérhető, és a vállalatok még mindig félnek visszaszerezni az irányítást a saját biztonsági menedzsmentjükben. Aki a pénzügyi alapú kiszervezettségben hisz szervezettség helyett, többnyire a...

Olyan kort élünk, amikor szükséges elhitetni az emberekkel, hogy a működéstől az együttműködés a gondolkodástól az együtt gondolkodás egy magasabb minőségű kimeneti jelet eredményez.

De mit is jelent ez? Mit takarnak a kifejezések: automatizálás, digitalizálás, fenntarthatóság, versenyképesség? Amíg ezek az egyik és másik oldalon is a pénzzel, a pénz szerzéssel, megtartással összefüggő, azzal egyenértékű szinonimák, addig az egész egy igaztalan, érdekek mentén zajló színjáték.

Gépi biztonsági őr: harmadáron is többet nyújt, mint az ember. Oláh Tibor őrzésvédelmi szakemberként megelégelte a szakma hanyatlását, és világszínvonalú ügyfélkezelő-rendszert alkotott.

Immár második alkalommal voltunk részesei a tökéletes szervezésű TECHference Ipari Kiállítás- és Konferenciának, de ezúttal nem kiállítóként, mint 2020- ban, hanem előadóként. Témám cégvezetőként az üzlet- és üzembiztonságot befolyásoló folyamatok automatizálása és digitalizálása; és a hogyan szerezzük vissza az irányítást cégünk biztonsági...