PANCORP ÉS A LOKÁLIS INTELLIGENCIA PROGRAM  BEMUTATJA:

ISAAC, A VÁLLALAT ÚJ DINAMIKÁJA

Büszkék vagyunk a modern kihívásoknak megfelelő, egyedi és intuitív megoldásainkra. Szakértő kollégáink, platform alkalmazásunkkal készek megtervezni digitális biztonsági kommunikációját, automatizált vállalati tudásterét és fejleszteni biztonsági infrastruktúráját.

Oláh Tibor, alapító

FONTOSABB PROJEKTJEINK

Ügynökségünk tevékenysége több, mint biztonságszervezés. Olyan tereket hozunk létre, ahol azt érzed: Te egy különösen fontos ember vagy!

LOKÁLIS INTELLIGENCIA PROGRAM

Stratosphere52 Biztonságirányítási Rendszer

A szemléletváltás- menedzsment mindaddig egy üres frázis míg nem bizonyított, hogy miként helyezhető új alapokra egy vállalat biztonságstratégiai gondolkodása. Készek és képesek vagyunk a bizonyítási eljárás lefolytatására, melynek során az Ön legnagyobb kockázata, hogy a megkapott, új dimenzióba helyezett biztonságirányítási rendszerét nem használja annak ellenére, hogy az előnyök egyértelműek. Az akcióhősök ideje lejárt. A gyorsjelentés néhány nap, az S52 rendszerszintű kalibrálása, 52 hét. Csak kellő elkötelezettséggel és tulajdonosi szemlélettel érdemes belevágni. Mi készen állunk.

AUTOMATIZÁLT VÁLLALATI TUDÁSTÉR

A speciális ismerethez, hozzá kell tudni férni

Az iSaac platform egyik pillére a vállalati tudástér. Célja, hogy amikor időszerűvé válik egy bizonyos, ütemezett ismeretanyag megszerzése,- amit szintén iSaac jelez a felhasználónak lejárat előtt, ismétlődő jelleggel-, a megfelelő jogosultság igazolásával elérhető legyen az, minden érintett számára. Így a vállalat általános tudástérré válik és a szükséges ismeretanyag, tudásszint felméréssel rendelkezésre áll ott, ahová érintőképernyőt telepítettünk vállalatspecifikus tartalommal. Digitálisan validált, meghosszabított képzettségi igazolás és belépési engedély. Van kérdés? Ha van, lépj be a tudástérbe...

ALKALMAZOTT DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ

A jól informáltság, tudatos jelenlétet eredményez. Ez az a "patkószög", ami a sikerhez kell.  

Felismerni a vállalati kommunikáció fontosságát: erény. Az információ célbajuttatásának eszköze: stílus. A mágneses és parafatáblák, az ablakba ragasztott A4-es vezetői és egyéb, egymásra szúrt: beosztások, termelési, hr, biztonsági, promóciós, szakszervezeti, gdpr, iso és mindenféle üzenetek ideje lejárt. Rendszerünknek köszönhetően, bármilyen formátumú tartalmat megjeleníthet digitálisan ott, ahová kijelzőt szerel, korlátlan számban, annak méretétől függetlenül még akkor is, ha vállalata globális. Jelenítse meg a hölgyek nőnapi üdvözlését a közelgő audit dátumát, az adatkezelési tájékoztató kivonatát, a mindíg aktuális biztonsági piktogrammokat, aktuális termelési adatokkal fűszerezve egy kijelzőn vagy képernyőcsoporton, akár több másik országban, előre két évre.

IPARBIZTONSÁGI MÉRŐÁLLOMÁS

Az ipari terület, egy különleges veszélyközösség. Az ott tartózkodásnak vannak feltételei.

Biztonsági mérőállomásunk szenzorokkal szerelt és az összes olyan üzleti folyamatot kezeli, ami az ipari területre jellemző. Dolgozó, vendég, szállítmányozó, külső kivitelező. Élménnyé és érintkezés mentessé tettük a biztonsági procedúrát azzal, hogy bevontuk a felhasználót saját ügyintézésébe. A rendszer legfontosabb képessége, hogy segít az alacsonyabb biztonsági szinttől a magasabb felé haladva a felhasználót együttműködésre, biztonságtudatos viselkedésre hangolni úgy, hogy minden az alkalmassággal, felkészültséggel, személyazonossággal, lojalitással kapcsolatos mérést, szűrés, bizonyítást elvégez, felkonferál, dokumentumba és adatbázisba ment, szabotálhatatlanul. A vezető megnyugodhat: aki bent van alkalmas és együttműködő. 

IPARKÖZÖSSÉGI MÉDIA

Én vagyok az ipar biztonsága!

Hamarosan...

MENTÉSIRÁNYÍTÁSI ALKALMAZÁS

Iparbiztonsági Szabvány

Hamarosan...

FILOZÓFIÁNK

A biztonsági tudatosság a térjelleg változással együtt kell, hogy változzon. A szakszerűen megalkotott és a megfelelő térponton megjelenített kommunikáció- információ- ellenőrzés- mérés a vállalati biztonság alapja. Tudd, amit tudnod kell.

AZ PANCORP ALAPÍTÓJA

Oláh Tibor, operatív és stratégiai biztonsági tanácsadó. A Stratosphere52 Biztonságirányí-tási Rendszer megalkotója és az iSaac Iparbiztonsági Mérőállomás kitalálója.

SZEMLÉLETVÁLTÁS-MENEDZSMENT

Az Ipar4.0 megérkezett a biztonsági szektor manuálisan vezérelt szekciójába is. A nulladik,- személyzet és érintkezés nélküli-, biztonsági ponton, iSaac-el kerül elbírálásra, hogy ki léphet az ipari területre és hogyan. 

TERVEZÉS ÉS VÁZLATOK

Előtte és utána állapot, helyspecifikus,- fiktív-, kivitelezési modellel, amihez csupán egy áramlási- és egy biztonsági övezeti térképre van szükség. Ha nincs, elkészítjük. Együtt, iSaac Portokat definiálunk.

DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ

Az ipari területen történő közlés lényege a figyelem felkeltése és megragadása, hogy a jól komponált, cégspecifikus információ a legrövidebb időn belül memorizálható legyen. Ezt teszi lehetővé iSaac világszínvonalú Tartalomszerkesztő felülete és a kommunikációs platformra installálható korlátlan számú kijelző.

AUTOMATIZÁLT TUDÁSTÉR

A vállalatirányítási, minőségirányítási, hr, termelésbiztonsági, egészségvédelmi, munkabiztonsági, vagyonbiztonsági, incidens- menedzsmenttel összefüggő ismeretanyag magas szinten tartása az egyéni kompetencia mérése, ma már más infrastruktúrát és módszertant igényel, mint eddig. Ez az iSaac Digitális Tudástér.

INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS

A biztonság, platformot igényel. Az egyes, már meglévő rendszerek statisztikai adatbázisain túl, a magas vállalati kultúrában kell, hogy legyen egy eszköz, ami feltárja a nemmegfelelőségeket. Ez az iSaac Incidens-menedzsment.

INGYENES TESZTÜZEM

21, 42, 63 nap. Ennyi idő áll rendelkezésre, hogy az iSaac Platform használhatóságát és integrálhatóságát mérlegelje, aki bekapcsolódik tesztpartner programunkba. 

A VÁLLALATI BIZTONSÁG LEGYEN ÁLLANDÓ- ÉLMÉNY