ÉletMinőség Védelmi Szakmai Kollégium

Az emberi élet megóvása az élet minőségének javítása a holisztikus világnézet eszmeiségének támogatása és az ezzel kapcsolatos társadalmi párbeszéd serkentése okán, a biztonság- minőség- és életvédelmi orientáltságú magánszemélyek kezdeményezték az egyesület megalakulását.

Bármit is teszünk, a középpontban az ember áll!

Legfontosabb feladatunk az országos életminőség védelmi szemlélet ösztönzése, folyamatos formálása az ezzel összefüggő képzéseket folytató felsőoktatási intézményekkel való együttműködés kialakítása és az e témában kellő szakmaisággal rendelkező vállalkozások partneri együttműködésének megteremtése.

Ami az oktatás fogalomrendszerének talán legtisztázatlanabb tartalmi eleme, az a diák. Talán, mert függetlenül attól, hogy bevalljuk-, vagy felismerjük-e, mindannyian tanulunk és tanítunk. Azzal azonban, ahogy az alázattal bánunk, mindenképp példát mutatunk, korunktól függetlenül. Az Office Campus Program a kortalan bölcsesség ''tanulmányi hivatala''. 

A Quality és SHE vezetői valódi döntések meghozatalára lesznek predesztinálva. Az együttműködés valódi motorjai kell, hogy legyenek és markánsabban kell megjelenniük a vezetőségben. Erre az élethelyzetre kell felkészíteni a képzésnek, ez kell legyen a biztonsági szakemberképzés következő életciklus terve. Ezért van a negyedéves ankét, mint párbeszédpanel.

Az éves találkozó lényege a vágyakozás. Találkozni egy élménnyel, ami inspirációt jelent továbblépni azon a magamon, akit ismerek. Hallgatni, vagy szólni, egyetérteni, vagy vitára kelni, megvédeni, vagy belátni. Megismerni egy új ébrenlétet, önmagam más állapotát. Ennek szellemében kell szervezni és részt venni egyaránt. Hozni a tapasztalatot és vinni a lehetőséget.

A SZOLGÁLAT GONDOLATA

Human Being More

,,Reményeim szerint elérkezik a pillanat, amikor a mesterségek intelligenciája újra éppoly fontos lesz, mint a mesterséges intelligencia." Többé, az emberi kapcsolatainktól válunk.

Szeminárium

A kimondott szó szemléletmód változást eredményezhet; még a beszélőnél is. Más amikor a gondolat bent marad és más amikor elhangzik. A szeminárium kimondottan jó.

Szabadegyetem

Ami az ''egészség'' legfontosabb tartalmi eleme közösségek esetében az a sokszínűség, a félelem nélküli véleménnyilvánítás lehetősége, az igazság fel- és elismerése a tisztelet és a bizalom.

Konferencia

Önmagát szerető, egészséges közösséget alkotni képes, gondolataiért és tetteiért felelősséget vállaló, magas erkölcsi elkötelezettséggel és szenvedéllyel ténykedő emberek.

PárbeszédPanel Program

Kell, hogy legyen képességünk olyan dolgokat tenni, amiket nem anyagi megfontolásból, hanem a gondolat minőségének gazdagítása okán, a következő generációért teszünk. Meg kell osztanunk egymással a bölcsességet.

Alkalmazott Innováció

A közvetlen emberi kapcsolattól válunk felelős alkotóvá. Amikor mások tapasztalatává válik az elképzelésem az akkora felelősség, amit csak a legtisztább szándék tud megóvni attól, hogy ártó legyen. Én így fejlesztek.

? diplomás projekt ?

Az örömteli cselekvés, elmélyült, alázatra nevel. Az ilyen ember csöndben van. Aki a ''szolgálatát'' álcaként használja egója kimunkálására, örökösen zajong, hogy elterelje a figyelmet valódi szándékáról. Becsüld meg magad.

Office Campus

Amikor egy közösség képviseletéről biztosít és lehetőséget teremt az új gondolat beépülésére, tartós és ellenálló lesz bármely kihívással szemben. Amikor befogadásban teljesül ki a rendszer, megszűnik az ellenérzés.