BIZTONSÁGIRÁNYÍTÁSI SZAKÉRTŐ

Csak egyszer kell jól működnie a biztonsági rendszernek: MOST!

Biztonságirányítási Szakértő - Biztonsági Infrastruktúra Fejlesztő

A biztonsági folyamatszabályozás olyan látásmódot igényel, ami egyszerre ruházza fel védelmi képességekkel a veszélyközösség tagját biztonságtudatosságának fokozása érdekében és teszi mentessé a teret az elkerülhető kockázatoktól. Az a biztonságért felelős szakértő képes az áramlás-elhatárolás logikájának szakszerű támogatására, aki magas szintű hely- és helyzetismerettel rendelkezik. A szabályozás-standardizálás az alapja a hatékonyságelemzésnek a mérhetőségnek az elkerülhető kockázatok kiküszöbölésének, azzal a feltétellel, hogy rendelkezünk a kötelezett cselekvéssorok végrehajtásához alkalmas infrastruktúrával.

Mitől alkalmas egy infrastruktúra?

Attól, hogy holisztikusan kezeli a biztonságtudatosság- és biztonsági kommunikáció fejlesztésének, a biztonsági kockázat jelzésének, a biztonsági- és egyéb ismeret megújításának kérdését és szabotázs védetten teszi elérhetővé valós időben és archívumból egyaránt a biztonsági statisztikai adatokat, kimutatások.

A térjelleg változásához biztonsági kommunikációt képes rendelni, a tudásanyag frissen tartásához, lokálisan elérhető tudásteret és tesztközpontot biztosít, a biztonsági kockázatok feltárásához, szenzoros méréseket rendel.

EHS Előadó  - Gyakorlati Instruktor

Az EHS mozaik a vállalati Biztonságirányítás részegysége. A biztonságirányítás képessége, nem az egyik, vagy másik terület szakértő ismeretét, de sokkal inkább a teljes szervezet kitettségét érintő, mindenkor aktuális neuralgikák ismeretét jelenti. A korunkat jellemző biztonságirányítási alaptézisek, szembe mennek a  fenntarthatósági, jogszabályi és hatékonysági elvárásokkal, ezzel együtt kiengedik az irányítás képességét vállalaton kívülre, ami lehetetlenné teszi a vállalati kultúrához illeszkedő és annak dinamikájával harmonizáló biztonsági szervezet üzemeltetését.

Mi a megoldás?

Öntudatos szakemberekre van szükség a biztonságirányításban, akik elhivatottságukból fakadóan, képesek úgy pozicionálni magukat működési területükön, hogy az kétséget kizáróan a vállalat stratégiai menedzseri szerepét jelentse. Irányítási képességek, gyakorlati- és esettanulmányi ismeretek szükségesek ahhoz, hogy az újragondolt biztonságirányítási szakmenedzser, képes legyen megszervezni a teljes vállalati struktúra biztonságtudatos szemléletváltását, a jogszabályi, szabványügyi, helyspecifikus dokumentáció és ismeretalapú működés feltételeit, valamint reflexszerűvé fejleszteni a nemmegfelelőséggel a rendkívüli helyzettel kapcsolatos felismerés képességét, mindenkiben.

REFERENCIÁK