Iparbiztonsági Szoftverrobot

6 másodperc/6 kiemelten fontos információmentés, minden belépéskor. iSaac, a 100%-os teljesítményre képes, iparjogvédett, RMS kockázatértékelő automata!

ÍGY ÉPÜL FEL AZ ISAAC RMS BIZTONSÁGI RENDSZER

Felhasználói felület

A mérőállomás legfontosabb képessége, hogy a bejárattól a termelésig haladva a felhasználót együttműködésre, biztonságtudatos viselkedésre hangolja. Mindezt úgy, hogy minden, az alkalmassággal, felkészültséggel, személyazonossággal, lojalitással kapcsolatos mérést, szűrést, bizonyítást elvégez, felkonferál, dokumentumba és adatbázisba ment, szabotálhatatlanul.

Operátor felület

Ha van biztonsági operátor, már csak akkor kell intézkednie, ha jelzést kap konkrét feladatmegjelöléssel. Kezelőfelülete az iSaac biztonsági robotok életvonalát, a riasztásokat, a bentlét listát és még egy sor hasznos információt tartalmaz. A felület betekintés védett és digitális aláírással látja el a keletkező digitális dokumentumokat.

Adminisztrációs felület

Az internetes böngészőből elérhető felület, minden vallós idejű és adatbázis szintű információt azonnal elérhetővé tesz, ami a menedzsment munka nélkülözhetetlen eleme. Itt lehet speciális kereséseket indítani, adatmentést végrehajtani, de itt van lehetőség az egyedi beállításokra, dokumentum feltöltésekre a dolgozói és a külső kivitelezői jogosultságok beállítására is.

Távoli operáció - Desktop Broadcaster App

Amennyiben olyan helyen dolgozik, ahol nem volt, már nincs vagy a jövőben nem lesz biztonsági személyzet, aki a ki- belépést felügyeli, de ellenőrzést akar, Önnek az applikációnkra van szüksége, ami valós időben tájékoztatja minden zajló folyamatról cége bejáratánál is. iSaac riasztja, ha megtiltja valakinek a belépést, további vizsgálatig.

iSa Social MediApp

Az iparban egyre több dolgozó válik iSaac felhasználóvá és járul hozzá munkahelye biztonságához. Alkalmazásunk lényege, hogy a dolgozó értékelve legyen. Legyen referencia az elköteleződés mértéke a megbízhatósági index, az éppen aktuális vagy a leendő foglalkoztatónál egyaránt, mert ha a dolgozó érdekelt, akkor mindenki nyer.

Vészhelyzeti Applikáció

iSaac platformunk lehetővé teszi, hogy helyi, regionális és országos szinten, besorolástól függetlenül az ipari szereplő iSaac-kel, olyan valós idejű adatokat szolgáltasson a vészhelyzet kezelésével megbízott mentésirányítónak, ami elsődleges fontossággal bír annak szervezetét illetően egy mentési procedúra kapcsán.

TÉNYEK, AMELYEK ERŐSÍTIK AZ RPA RENDSZEREK, KÜLÖNÖSEN AZ ISAAC RMS RENDSZER HASZNÁLATÁT

Legfontosabb tény

Az RPA megoldások az egyik legdinamikusabban növekvő piaci szegmensé vált! Az éves növekedési ütem elérheti a 29%-ot 2023-ig.

Legfontosabb tény

Az RPA megoldások akár 60%-kal csökkenthetik a működési költségeket. A globális RPA piac eléri a 10,96 milliárd USD 2028-ra!

Legfontosabb tény

A szervezetek több mint 45%-a robotizált folyamatautomatizálási megoldásokat fog alkalmazni a digitális transzformációja során!

Első tényA globális trendeknek megfelelő hozzáférés

Az iSaac RPA robot megvásárolható, ami remekül illeszkedik a nagyvállalati beszerzési stratégiához, míg az iSaac 4.0 szoftver a világszinten ismert operációs platformokhoz hasonlóan licenszelhető.

Második tényNincs megvesztegetés

Az iSaac mérőállomáson történt események megmásíthatatlanok. Senki nem képes egy a mérőállomáson történt mozzanatot manipulálni. A hiba lehetősége közel 0, a klasszifikált adatok hitelessége 100%.

Harmadik tényDurva költségcsökkentés

Az iSaac rendszernek köszönhetően, az élőerős biztonsági szolgáltatásra fordított kiadás, átlagosan 30%-al csökkenthető. A Deloitte szerint egy RPA robot általános megtérülése 12 hónap. Esetünkben ez legtöbbször 1/4 év.

Negyedik tényISO 45001 Zéró kockázatos kiszervezettség

A kiszervezett biztonsági szolgáltatás kapcsán keletkező megtakarítás az iSaac rendszerrel immár jogszerű és nem támogat fekete foglalkoztatást. Ez a jogszerűség vonatkozik a tevékenység során megvalósuló adatkezelésre is.

Ötödik tényFokozódó biztonságtudatosság

iSaac használata során a felhasználó olyan együttműködési képességet sajátít el indirekt módon, ami bizonyítottan kihatással van a munkafegyelemre a biztonság- és felelősségtudatra. A folyamatok egységessé válnak.

Hatodik tényValós idejű adat és értesítés

Az iSaac rendszer valós idejű információt mutat a betekintési jogosultság függvényében minden felhasználónak és szintén valós időben jelzi, ha intézkedéssel járó rendkívüli esemény történt, természetesen dokumentációval. 

Hetedik tényNincs többé: Nekem ezt senki nem mondta!

Az iSaac rendszer folyamattartása 100%. Nem függ többé Cége biztonsági színvonala és megítélése attól, hogy épp ki lát el szolgálatot. A biztonsági procedúra, minden státuszban rögzített, objektív folyamat, csak követni kell a kijelző utasításait.

Nyolcadik tény10+ incidens jelzés

Az iSaac rendszer szenzorainak köszönhetően, több mint 10 olyan riasztást kiváltó eseményre hívja fel a figyelmet dokumentáltan, ami munkabiztonsági, munkaidő hűségi, vagyonbiztonsági, munkafegyelmi, munkaalkalmassági kockázatot rejthet.

Kilencedik tényElektronikus munkaengedély

Az iSaac rendszer, képes kezelni a külső kivitelezők elektronikus munkaengedélyének dokumentációját a kérelemtől az automatikus vagy manuális elévülésig a jogszabályi elvárásoknak megfelelően.

Tizedik tényISO 45001 Dokumentált kockázatértékelés

Nincs még egy, az iSaac rendszerhez hasonló biztonságirányítási infrastruktúra, ami képes objektív méréseket társítani az áramlás támogatására, ötvözve a Lean filozófia és a Kaizen féle 5S irányításai elvárásokat. Ez a PanCorp által fejlesztett CPS (Cooperating People System) modell, egyedülálló támogatás a vállalatirányításért felelős vezetőknek.

Tizenegyedik tényPáratlan dolgozói lehetőség

Az iSa applikáció lényege, (iSa: Industry Standard Architecture, tech' fogalomtárból származtatott mozaik. A központ és a végpontok összeköttetésének útvonala) hogy a dolgozó automatizált részvétele a biztonságirányítási rendszerben, jelentsen automatizált elismerést és ez a biztonságtudatos referencia, legyen munkahelyeken átívelő, dolgozót segítő és beváltható megbízhatósági kredit.

Tizenkettedik tényElső a biztonság!

Hogy ne csak szlogen legyen, bizonyíték kell arra, hogy a biztonsági rendszer életképes, a biztonságtudatosság mért az információ áramoltatása a nemmegfelelőségek feltárása és az intézkedési készség- képesség rendszer szintű automatizmusokkal támogatott. Ez gyakorlatilag a kockázatértékelés alapja. Csak egyszer kell jól működnie a vállalati biztonságnak. Most!